Het is nooit te laat om fit te worden en van een actievere en onafhankelijke levensstijl te genieten. Mensen die het merendeel van hun leven actief zijn geweest, hebben meer reserves. Fysieke activiteit speelt een cruciale rol in behoud van functie en beheersing van het lichaam.

Fysiotherapie Eefde is al begonnen met het Otago-oefenprogramma geschikt voor mensen die het lopen, wandelen, thuis blijven en de zelfstandigheid willen vergroten of verbeteren. We beginnen met individuele begeleiding en zal verder gaan in groepstraining onder begeleiding i.c.m. een zelfstandig trainingsschema als dit mogelijk is.

Het programma is ontworpen om het dagelijks niveau van lichamelijke activiteit verhogen door middel van gestructureerde oefeningen en wandelen. Oftewel ook beter worden in het behouden van evenwicht. Het vergroten van uw spierkracht, verbeteren van uw houding en coördinatie.

Mocht u geïnteresseerd zijn, of een vraag willen stellen, dan kunt u contact opnemen met fysiotherapie Eefde 0575-515655 of een mailtje sturen info@fysiotherapie-eefde.nl. U komt onder behandeling van Joeri Grave, fysiotherapeut en Otago-instructeur.